Alla inlägg den 15 april 2009

Av Carolina - 15 april 2009 15:20

men nu är det snart bara 2½ timme kvar.


Har haft linan idag och det har faktiskt varit en del samtal iaf.


Har laddat för eftermiddagen med ramlösa och mjölkchoklad. Bengt dansar rumba mellan sammandragningarna och just nu känns det rätt okej men blir ju så trött i kroppen av att gå med värk - sänder en kram till alla er med kronisk värk, ni gör det bra som kämpar på.


igår ringde vi och preliminärbeställde ( kan man säga så ?? ) virke till vårt bygge. Kul - det börjar röra på sig hihi.. samtidigt är det lite skrämmande oxå. ad är det vi ger oss in i egentligen.....vi försöker hela tiden att tänka småskaligt för att inte ta på oss för mkt på en gång men man drömmer ju oxå om allt som ska göras.

Av Carolina - 15 april 2009 06:40

vaknade redan vid fem idag av att Emil hade kissat på sig. Torka och byta sen somnade han snabbt om. Pär gick upp o gjoprde sig klar för jobbet själv försökte jag somna en stund till. Var dock omöjligt - ryggen värker och magen krampar inte mycket mer att göra än att kliva upp och äta frukost.


Blir så less. Nu har jag varit ledig fem dagar och det har gått förvånansvärt bra. Jag har ju inte direkt suttit stilla hela tiden utan rört mig en del - både promenader och stalljobb utan större problem så hinner man bara tillbaka på jobbet så krampar det överallt.


Iofs så sätter man sig ner och vilar när det behövs om man är ledig - man kan anpassa dagarna efter hur kroppen känns medans jobb är jobb alltså sitter man de timmar man ska för att göra det man har betalt för.


Hoppades ju verligen att det skulle kännas bättre efter att ha vilat upp mig den här helgen men nu är det jobbigt. Ska jag dessutom inte kunna sova pga värken då vet jag inte. Sömn är prio ett för mig alltid - får jag inte sova fungerar ingenting.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards