Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Carolina - 30 januari 2011 21:11

Håhå vilken kväll =) hade så kul! Intalade mig själv innan jag åkte att nu j*vlar ska jag ha kul å inte tänka så mkt på hur o vad man ska göra. vara lite mer som ett barn o bara släppa lagom mkt spärrar som jag vet att jag kan göra ;).

Hade en vinflaska med mig men det var mer kvar i den än jag drack upp så speciellt full var jag inte - men glad o på danshumör.


Stackars Anna ramlade o fick tillbringa en stund på akuten för att få sitt knä lindat o bli utrustad med kryckor :(.


Emil hade roligt åt att jag rullat håret på spolar under gårdagen - men mamma varför har du KRULLOR i håret ??? Sen när jag tog ur dem o håret var superlockigt (för att vara mig ) så säger han - men MAMMA va krulligt det blev =P


Har lite träningsvärk idag - å har lyckats böja till ryggen på nåt sätt...stelheten kryper sig på...


Idag åkte vi hela familjen till Olof o Mona i Harmånger. Barnen lekte, P och O pratade medan jag visade blingo för M o hennes vänner. Mkt trevligt o så kul att träffa dem igen. Våra barn leker oxå väldigt bra med varandra. Synd bara att det är så långt ...



Imorgon är det då dags.....hua...ska strax klä av mig o ta den där duschen...Descutan....har packat en väska med lite småsaker ifall att jag inte får komma hem imorgonkväll...lite stickning o en bok så jag har nåt att göra mer än ligga o ha ont :(. är skitnervös!!! O kan bara tänka mig hur det kommer att kännas imorgon precis innan det är dags att sövas...USCH...men håller fast vid att det blir bättre sen. det är värt det...jag kan riktigt längta efter att få ta ett stort bett i ett lagom hårt Royal Gala, höra kraset o känna smakerna fylla munnen...mmmm...eller att sätta sig o mysa med en skål god dipp och GURKstavar, att kunna gå ut på restaurang och beställa in mat utan att först kolla vad som egentligen ingår...OCH att kunna frossa i choklad igen!


Att få bort den här uppblåsta känslan som följt mig nu dagligen sen början på sommaren - ja tänker jag på vad jag förhoppningsvis slipper efter den här pärsen så är det så värt det att rädslan får lov att krypa iväg under en sten.

Jag ska försöka hålla fast vid det där äpplet hela dagen imorgonså kanske det går lättare =)


Kanske skriver några rader tidigt imorgonbitti annars får vi se när det blir....Kram


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards