Alla inlägg under mars 2010

Av Carolina - 17 mars 2010 15:25

Pär har denna vecka fått två nya kusinbarn!.


I måndags föddes en pojke på BB i Hudiksvall och imorse föddes en liten flicka i Umeå. Båda mammorna lystrar till namnet Johanna =)


Ett jättestort grattis till er!!!


idag är det fyra år sedan E skulle ha varit född - han väntade dock några dagar innan han bestämde sig för att komma ut =). Tänk vad tiden går. Och lilla N som fortfarande är bäbis har snart levt längre tid utanför magen än inuti den.

Av Carolina - 17 mars 2010 08:08

Skulle behöva iväg och införskaffa ett par nya skor som håller måttet för promenader i blandad terräng....de jag har nu är inte världsbäst någonstans.....borde sätta fart och göra detta innan benhinnorna protesterar för mkt pga min snålhet.


Två kvällar i rad nu har vi stoppat ner N i vagnen och satt E på hjulingen sen har vi promenerat upp på berget efter skoterspåren. Är väl en av få fördelar med det töväder som kom att det nu frusit ihop så pass att barnvagnen inte sjunker igenom snön( inte våra fötter heller). Är superfint med sol och några minusgrader - precis det väder jag vill ha förutom en liten detalj....jaja man får aldrig vara nöjd eller hur är det ;)... men hur som.. det töade alldeles för mkt innan detta väder stabiliserade sig. Alltså är det stenhårt överallt och inte direkt ridvänligt!


Nåja ska ta och promenera upp å 36 snart och kanske att man kan ta med damen ifråga på en promenix iaf.....

Av Carolina - 16 mars 2010 08:17

håhåjaja...det enda som kan slä våren med en långhårig gul hund är nog våren med en långhårig svart hund ;). Jäklar vad päls han lossar nu den lilla dampen. Favoritplatsen är ju mattan farmför soffan...den är gråbeige emd svart mönster....syns tydligt vart hunden ligger och den dammsugs varje dag - ibland flera ggr dessutom....dessutom finns det en liten N som älskar att krypa precis där hunden är och hans kläder blir ju därefter....


Nåja dags att plocka fram "klädvårdsrullen" ( vilket jäkla namn) och rulla av barnen innan vi sätter oss i bilen och far ner på .... DAGIS...! Ska bli mkt spännande att se hur E reagerar när vi väl kommer dit.

Av Carolina - 15 mars 2010 13:30

Soligt och vackert ute. Blåser litegrann. E har ägnat dagen åt att köra fyrhjuling medans jag mockat och borstat lite. N sov en stund i vagnen. Hade en fundering att åka ner på byn men fick samtal ang E´s dagisplats så skjuter på det tills imorgon då vi ska ner å hälsa på dem.

Han har fått plats from måndag på avd för de större barnen vilket betyder att han får gå må,ti on eftersom d har utegrupp på torsdagar.

Visserligen så är han nog inte den som bangar att hänga med där men regler är regler I guess.


Varit dåligt med bloggandet på slutet, delvis beror det på mkt strömavbrott sista veckan, delvis på sportlovsledighet och delvis på bristande lust.

3½ månad kvar innan det är dags för allvaret igen... försöker komma fram till hur man gör på bästa sätt så alla blir nöjda.Som alltid denna tid på året kommer även tanken på plugg upp...en månad innan ansökningarna ska vara inne. Vad vill jag bli när jag blir stor???

Av Carolina - 14 mars 2010 19:55

                      


har inte haft kameran hemma hela veckan så detta är från inledningen och avslutningen av lovet. Däremellan har det hunnits med biobesök, pulkåkning, badhus, ridning och leksaksaffärer bl a.

Av Carolina - 14 mars 2010 14:48

Tryck på bilden för att komma till tävlingen!


Är med och tävlar om denna söta mössa med bokstaven N. Tävlingen finns hos snöstjärna.

Av Carolina - 9 mars 2010 07:30

god morgon. Sitter och äter frukost tillsammans med E. N kryper runt och jagar hunden. P har stuckit till skogen för att hinna köra lite innan skaren ger sig längre in på dagen.


Här har elektrikern nu rullat in på gården så nu jobbas det för fullt igen.


Ska snart dra mig och pojkarna upp på 36 för att brodda i de bakre tassarna på Calle innan de går ut i hagen för dagen då.  I övrigt en ganska fullspäckad dag - mkt som ska hinnas med känns det som....

Av Carolina - 8 mars 2010 07:10

somnade strax efter åta igårkväll - helt färdig. Var jag och Nils =) de andra var uppe en stund till. Sovit tungt hela natten coh drömt om ett konstigt hus. Nästan lite alice-i-underlandet-varning på den drömmen.


Vaknade istället pigg vid halv sju tillsammans med N. Men nyser och känner mig allmänt ur form just nu dock.


Ska äta frukost sen gå upp på 36 och skruva lite brodd samt släppa ihop lite hästar. Kul å se Calle igen, är några månader sen nu. Återstår att se vad Q tycker om att ha honom tillbaka som hagkompis och boxgranne, samt vad Nisse och tjejerna säger om att gå ihop igen...Tjejerna brunstar dessutom så det kan ju bli väldigt intressant.....eller stökigt... vi får se.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards