Alla inlägg under mars 2010

Av Carolina - 23 mars 2010 10:08

tand nr 1 gjorde entre igår och idag har tand nr 2 kommit fram. Nu hugger han bra - en uppe och en nere ;);) nr 3 lyser igenom och lär snart bryta fram den med.


I söndags upptäckte han hur kul det är att springa runt med en gåvagn så inte en lugn stund numer haha.


Ska strax klä på oss och fara ner på byn för att gå på mammalunch. Något som inte hänt på ett tag nu igen men med E på dagis kanske tillfällena blir fler =).


Ditte har fått fötterna iordninggjorda nu på morgonen, testat att ta sig lös två ggr och gjort om räcers dörr till svängdörr. Allt för att hålla alla fullt sysselsatta.


Om en månad ska vi göra ett försök att få på henne framskor!!!

Av Carolina - 21 mars 2010 19:52

sicken dag!


Full fart sen tidig morgon =) både vuxna och barn kommer sova gott inatt det lovar jag!


Hade en duktig häst som åkte ensam och i okänd transport dessutom för första gången. Inga problem. Står som ett ljus pruppfisen min! Hoppningen gick bättre än sist, mkt lugnare idag. Känns bra, dock fattas ju en hel del muskler och styrka ännu.



Tror att E haft en super dag! Imorgon blir det back to dagis för grabben.

Av Carolina - 21 mars 2010 08:05

EMIL 4 år idag!!!!

 

 

    



Av Carolina - 20 mars 2010 09:14

solen strålar, ungarna leker tillsammans(!) bulldegen jäser på spisen, mannen har kört hem ett par vedlass - lördagenhar börjat riktigt bra me andra ord =)


Får se vad som händer senare - kanske det hinns med ett marknadsbesök en skön promenad med el utan häst .


Hoppas ni får en bra dag därute kram

Av Carolina - 19 mars 2010 18:33

jag gillar REA men jag gillar slutspurtsrea ännu mer =). Om man bara vågar vänta så kan man göra riktigt bra affärer.


Var ner på byn nu på em när P och H kommit hem. Kikade lite igår efter vinterkläder åt H till nästa år så nu tog vi med henne och N ner medan E fick vänta hos farfar och farmor. Vi skulle ju även köpa present åt honom ...


Hur som så fick vi bland de urplockade stängerna tag på jacka och byxa åt H som föll damen i smaken, byxor åt E och softshelljacka åt mig för en slutsumma som låg på 1/4 av ord pris. P fick även tag på nya skor att promenera i till nedsatt pris. Tror dock att det sved ngt innan han bestämde sig för att ta dem ;);) men så mkt som han går numera så behöver han BRA skor!


Sen blev det pizza till middag!!! Mkt gott och det var längesen sist. Har ju stabiliserat min vikt på -7 kg nu och iofs är en fortsatt resa neråt att föredra men härifrån blir det till att jobba lite mer fysiskt annars försvinner det lilla som kanske kan kallas muskler ;);)


Av Carolina - 19 mars 2010 14:55

ute snöar det sån där otrevlig hård snö....har knappt varit ut idag. E var ute en sväng med morfar och sen åkte de fyrhjuling men nu väntar han mest på att H och P ska komma hem.


N kryper runt och försöker få min upmärksamhet ;)


Har tvättat dammsugit och sytt gardiner idag. Storstädade toaletten när E åkte iväg med morfar - inte det lättaste med en bäbis som kryper runt fötterna men han fick klä av sig och åka ner i sin badbalja så löste sig det problemet hehe.


Har ju glömt att tack svärfar för att han tänkte på oss när han kom över en fin beg torktumlare!!! Den har vi haft användning för idag =) Så skönt att kläderna nu kan bli lite mindre pälsbetonade igen  ;);)


TACK!

Av Carolina - 19 mars 2010 07:47

Jättestort Grattis till N och hennes familj som igår äntligen fick träffa den lilla prinsen som bott därinne i magen =)

Av Carolina - 18 mars 2010 07:52

nu frukost sen dagislämning och efter det några timmar för oss själva jag och N. Vi ska hälsa på gammelmormor en sväng och sen blir det nog att kolla lite efter nån present åt E.


Blev en liten promenix igår kväll oxå. Uppför backen till Låka och gratta de nyblivna morföräldrarna ;) Kände mig så frusen och slö igårkväll så jag var övertygad om att förkylningen skulle ha fångat mig idag men peppar peppar jag är fortfarande igång =)



Håller idag tummarna för "Norrland" som förhoppningsvis har en bäbis att snusa på ikväll =D

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards