Alla inlägg den 12 april 2008

Av Carolina - 12 april 2008 20:54

Tänkte bara - ni som trots allt läser det jag skriver - jag ber om ursäkt för alla stavfel. Har så bråttom när jag skriver o hinner inte alltid med att läsa igenom så därför blir det som det blir :-) ni får helt enkelt ha överseende med det.


Av Carolina - 12 april 2008 20:35

hade nyss skrivit ett glatt inlägg om min dag som nyuppväckt tävlingsryttare när jag råkade trycka på musen åt fel håll å allt försvann - blir så lessen av det. Men försöker igen....


Har alltså gjort min första start på nästan tre år idag. Var så j*kla kul!!!! Vill bara rida mer o mer just nu och ser fram emot nästa start om två veckor. Ska antagligen gå upp i höjd då. Hoppade två 1.0 meters klasser idag o höjden är inga problem men han slarvar o vi kommer inte riktigt sams hela tiden så det blir knasfel så jag tror att vi ska prova iaf en 1.10 nästa gång. Har ju iofs bara hoppat honom typ fyra ggr så jag är egentligen riktigt nöjd men samtidigt så vill man ju gärna rida omhoppning....hornen i pannan växer ut väldigt fort liksom. Mer tävlingsinstinkt nu än på länge. Med den förra var det liksom bara på skoj på nå vis men nu känns det som man har en chans. Äntligen rider ja en häst som kan hoppa högt o snabbt.....synd att syrran inte har nån som går omhoppningar nudå så vi kan tävla emot varann.


Sen var det riktigt kul att starta på den klubb jag var oxå - inte min hemmaklubb men känner mig så väl emottagen så om jag nångång byter så blir det nog dem jag skriver på för istället. Man kommer dit efter flera år liksom o de hejar o pratar o - gud va kul å se dig. Hur är det ? Vem har du med dig ? osv. Red in i första klassen o speakern börjar presentera sen mitt i pres så säger hon - men , har du gift dig? Grattis! Var så god o rid.


Egentligen så säger mitt ekonomiska sinne att jag inte har råd med detta men det var ju så j*kla kul så ja tror inte ja klarar av att låta bli just nu. Det här är en stor del i mitt liv som fått vila länge nu så det är dags att låta den vakna lite igen. Har ju ingen egen iaf som kräver träning o hyra ( mer än lilla bäbis då ).


Börjar ju jobba på måndag så hoppas att jag orkar iaf. Å att ja trivs bra så det går o pendla så här varje dag - har tänkt som så att om det blir jobbigt med tiderna så har ja ju rätt att gå ner till 75 % så får man se till att sälja desto bättre den tid man är där istället så provisionen blir bra. Jaja det är andra tankar det .


Har varit till min svägerska o grattat nu - druckit lite  vin o baileys så är lagom lullig o snart redo för sängen.

Kram på er om ni är några som läser :-)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards