Alla inlägg den 4 april 2008

Av Carolina - 4 april 2008 14:33

Oj vad dålig jag är på att skriva :-)


Var på intervju igår och nu har jag fått jobb! Ska börja den 14:e med fyra veckors praktik som kommer att omfatta själva utbildningen då sen ska det övergå i en provanställning. Känns både nervöst och spännande. Tycker det ska bli jättekul att prova och lite intressant med ett helt nytt område samtidigt är jag lite nervös för hur jag ska klara av ett så stillasittande arbete.

Dessutom får jag ca 4 mil till jobbet enkel resa men förhoppningsvis så finns det ngn att samåka med.


Detta innebär att jag idag tackade nej till ett arbete på 26 tim /vecka plus att jag inte kommer att testa ett annat arbete nästa vecka som det var meningen. Har dock fortfarande en liten fot inne i det första företaget jag sökte och ska ringa dem igen nästa vecka. Vore iofs det allra bästa att hitta ett jobb hemma i byn men det här är det näst bästa hittills.


Har ridit för fullt den sista veckan. Fyra olika hästar har det blivit. Ni kan tro att jag har haft lite värk i kroppen. Är dock skitkul. Hoppas att det fortsätter så här. idag är en ridfri dag men imorgon o på söndag är det dags igen. Och nästa helg ska jag TÄVLA! Helt sanslöst - det kunde jag då inte tro att det skulle bli aktuellt iår.

Red mammas lilla kuse igår - han visade faktiskt lite humör :-) låter ju lite sjukt att man blir förvånad när en fyra (!) åring hittar på ngt men han brukar vara så menlöst snäll.


Fick skriftligt svar på mina Twar prover - de visade inget ovanligt, inte heller nå konstigheter i blodvärden el sänka. Förstår inte varför jag känner mig som jag gör. Ok att jag är otränad men så mkt ska det inte behöva märkas. I helgen var jag helt färdig i alla leder - men nu äter jag litozin igen så det har blivit bättre.

Telefontid med läkare på måndag får höra om hon har några idéer då.


Nu ska jag iväg o reklamera en klänning - har använt den en gång sen tvättat den o nu har två sömmar lossnat plus att det blivit ett hål bredvid en söm. Inget jag inte kan laga själv men köper man nya kläder så ska de väl hålla lite mer än en tvätt?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards