Alla inlägg den 9 april 2008

Av Carolina - 9 april 2008 08:26

Fick mens igårkväll - är skittrött o seg just nu. Ska snart iväg o lämna buspojken på dagis. Det är värsta vinterlandskapet ute. Igår var det bara blött o surt idag är det alldeles vitt o jättefint just nu men kan tänka mig att det blir skillnad när man börjar gå i denna snö... suck. Usch kan bara tänka mig hur hagarna ser ut hos mamma.....


Har drömt om olika jobbscenarion inatt. Fick ett till jobb igår - el blev iaf erbjuden sen ska jag ju klara mig genom granskningen oxå. Som delgivningsman åt ett privat företag. Lät jättespännande när ja sökte det som extra inkomst så där på kvällar o helger. Lät inte som att det var så jättemånga uppdrag häromkring men frågan är vad för sorts folk det handlar om .... har legat o funderat mycket på det här nu. Måste känna mig säker på att ja klarar av det. Låter himla omväxlande o kul o ärligt talat lite häftigt oxå :-) men det kan ju bli farligt oxå. Tänk om man ska delge nån tung narkoman el nån som umgås i de kretsarna liksom - finns ju rätt mkt skit här i byarna.

Ska ta o söka o se om ja hittar nån information om detta när ja lämnat grabben så får ja ta ställning senare.


Var på skolan o åt middag igår - trevligt värre.


Skulle kanske ha ridit idag å - har inte pratat med Åsa så ja vet inte hur hon tänkt sig....hmm... har inte den minsta lust just nu med tanke på mensvärk o väder men det kanske blir bättre. Ska iväg o kika på föl ikväll.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards