Alla inlägg under augusti 2008

Av Carolina - 11 augusti 2008 20:51

Var länge sen de sov före nio båda två kan jag säga. Dags att få in lite rutiner på dem. Emil har ju varit heldag på dagis idag - sex veckor sen sist, el egentligen åtta eftersom han gick två femtontimmarsveckor oxå. Han hade varit trött när pär hämtade fast han hade ändå inte velat gå hem :-).

 Hanna hon har varit hos mamma sen igår kväll o hon hade varit igång redan vid fem imorse....sen hade hon iofs somnat till en liten stund men mamma såg ut att längta till sängen när jag hämtade henne vid fem.


Var in i huset o kikade lite innan jag skyndade hem till middagen. Kollat lite hur mycket tapeter som går åt o mätt på ett ungefär - hade ju ingen tumstock el liknande med....La mig på golvet och använde mig själv som måttstock haha, tycker ja var rätt smart eftersom sängen är 180*200 o jag är 175.


Ni ska veta att det snurrar en hel del i mitt huvud - olika bilder o lösningar.

Av Carolina - 11 augusti 2008 12:40

Japp, nu har jag varit på banken o skrivit på typ sjutusenpapper ;-) och iom det så har vi nu ökat antalet boende i Holänna by med fyra personer. Det måste vara en ganska hög procentökning det. Iofs så är det någon månad kvar innan vi skriver över oss helt men iaf.

Fick nycklarna nu idag så nu är det vårat hus! Nu är det liksom verkligt - nu kan vi börja göra vad vi vill å så....hmm....känns mycket konstigt kan jag säga men samtidigt väldigt skönt. Känns bra, visst det är litet som alla påpekar men försöker se potentialen i det hela. Och visst det är inte så att jag kan bygga ett stall på marken direkt men å andra sidan kan jag gå till min häst därifrån så det väger upp iaf för min del.


Tillbaka på jobbet nu - ska försöka fokusera på det jag har betalt för. Nämligen sälja mina abonnemang. Fick iväg ett imorse så veckan har börjat bra kan man väl säga!



Av Carolina - 10 augusti 2008 09:38

nu orkar jag inte mer - säger upp mig med omedelbar verkan !!!! kan ingen typ kidnappa mig el nåt

Av Carolina - 10 augusti 2008 08:13

känner mig mest bara trött o sur just nu - ont i magen har jag å. Har ingen lust att göra något speciellt.

Lördagen plockades lite hallon. Kikat lite på tapeter o men bara för inspiration än. Får se till veckan nu när vi kan börja mäta ordentligt vad vi bestämmer oss att börja med.


Idag blir det som det ser ut en fin dag. Får se vad vi hittar på.

Av Carolina - 7 augusti 2008 18:01

Känns som det inte varit dag idag, mörkt hela dan o bara regn. Å vi är bara i början av augusti...men brukar ju kunna bli fint i september en sväng så vi hoppas på det :-)


På måndag ska vi på banken o fixa alla papper så sen har vi äntligen ett hus - om än litet - i Holänna! Det bästa av allt är att det är utstädat o klart så vi kan få tillträde på en gång. Visst vi får dubbelt boende nån månad men fixar jag bara detta jobbet nu så blir det absolut inga problem. Gissa om det börjar klia i fingrarna av renoveringslust :-) vet att inte alla håller med om att det är roligt att tapetsera o måla o sånt men ja gillar det skarpt. Har en massa idéer nu på saker att göra utomhus oxå - ni kommer inte att känna igen detta hus om nåt år - jag lovar. Varken utomhus el inomhus ;-)


Nu är det dags att äta lite mat!


puss o kram

Av Carolina - 7 augusti 2008 12:39

ja det gör jag ju hela dagarna känns det som. Pratar o pratar o pratar hela tiden försöker man vara trevlig o positiv samtidigt som man ska få alla dit man vill....konstigt att inte ALLA telefonförsäljare är kvinnor egentligen - jag menar den beskrivningen låter ju som kvinnlig list o den har ju brukats så länge det funnits manligt o kvinnligt. Det är kanske därför jag tycker det är svårast att sälja till kvinnor oxå - de ser liksom igenom det där.


FAst iofs känns det lika svårt att sälja till alla för tillfället. Har haft två som jag var helt stensäker på idag men de drar sig tillbaka i sista stund och då blir man så irriterad så .....


Imorgon ska ja in till den stora staden i öst - huvudkontoret. Ska växelringa i utbildningssyfte. Tänk det är redan torsdag....snart har man jobbat en vecka. Helt sjukt.


Det regnar till o från idag tyvärr - hade lite planer på att åka på spelkväll ikväll - vi får väl se hur det blir med det.

...

Av Carolina - 6 augusti 2008 19:54

kolla rönnbären i bakgrunden....ett av mina favoritkort från den dagen .... var självklart att Bella skulle vara med :-) .. kom upp på festen efter det där med jordiga klackavtryck på klänningen....;-o

:-D

Av Carolina - 6 augusti 2008 19:40

Hejsan vänner!


Något dyrare än vad vi tänkt oss från början men vi har iaf någonstans att bo i vinter som det ser ut! Vi vann budgivningen o som det ser ut ska vi skriva papper o sånt till veckan och förhoppningsvis kan vi komma överens å få tillträde snarast..då hinner vi ju göra lite saker inne - innan vi är tvugna att flytta in - och ute innan det blir blött o kallt... den tråkiga delen av hösten.


Är egentligen en människa som tycker om hösten, hög klar luft o soliga dagar som gjorda för svamp o bärplockning. Alla färger på träden innan löven ramlat av - då är det helt underbart fint. Hmmm ska se om jag hittar en bild från vårt bröllop som mycket väl visar vad jag menar ;-) och även är rätt typisk för att vara jag haha...vita klackar o vit klänning är inte alltid att föredra i en hästhage...


Sen när det blir november o mörkret blir kompakt o det gärna regnar mycket då är det inge roligt längre...men å andra sidan får man ju mysa inomhus då....


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards