Alla inlägg den 7 augusti 2008

Av Carolina - 7 augusti 2008 18:01

Känns som det inte varit dag idag, mörkt hela dan o bara regn. Å vi är bara i början av augusti...men brukar ju kunna bli fint i september en sväng så vi hoppas på det :-)


På måndag ska vi på banken o fixa alla papper så sen har vi äntligen ett hus - om än litet - i Holänna! Det bästa av allt är att det är utstädat o klart så vi kan få tillträde på en gång. Visst vi får dubbelt boende nån månad men fixar jag bara detta jobbet nu så blir det absolut inga problem. Gissa om det börjar klia i fingrarna av renoveringslust :-) vet att inte alla håller med om att det är roligt att tapetsera o måla o sånt men ja gillar det skarpt. Har en massa idéer nu på saker att göra utomhus oxå - ni kommer inte att känna igen detta hus om nåt år - jag lovar. Varken utomhus el inomhus ;-)


Nu är det dags att äta lite mat!


puss o kram

Av Carolina - 7 augusti 2008 12:39

ja det gör jag ju hela dagarna känns det som. Pratar o pratar o pratar hela tiden försöker man vara trevlig o positiv samtidigt som man ska få alla dit man vill....konstigt att inte ALLA telefonförsäljare är kvinnor egentligen - jag menar den beskrivningen låter ju som kvinnlig list o den har ju brukats så länge det funnits manligt o kvinnligt. Det är kanske därför jag tycker det är svårast att sälja till kvinnor oxå - de ser liksom igenom det där.


FAst iofs känns det lika svårt att sälja till alla för tillfället. Har haft två som jag var helt stensäker på idag men de drar sig tillbaka i sista stund och då blir man så irriterad så .....


Imorgon ska ja in till den stora staden i öst - huvudkontoret. Ska växelringa i utbildningssyfte. Tänk det är redan torsdag....snart har man jobbat en vecka. Helt sjukt.


Det regnar till o från idag tyvärr - hade lite planer på att åka på spelkväll ikväll - vi får väl se hur det blir med det.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards