Alla inlägg den 4 augusti 2008

Av Carolina - 4 augusti 2008 22:03

Ja detta med att arrangera tävlingar är ju som det är det å....inte lätt alla gånger men inte alltid svårt heller. Vi har lite dåligt med anmälningar till våra om tå veckor så nu är det förlängt datum o så håller vi tummarna eftersom vi är tvugna att ha en pga av reglerna för licensförande klubbar....håhåjaja...känner att med min nuvarande inställning kommer jaginte att sörja om det inte blir ngn - el jo det ska jag inte säga heller för jag har sett fram emot att träffa Eva :-)

Samtidigt om det inte skulle bli så skulle jag vilja kidnappa Masse o åka till Ånge o tävla själv istället....tydligen tänker syrran kidnappa Rex ( visste du det Britta ? ) å det hade varit kul o hänga med, deras anmälan går dock ut på onsdag....


Nä nu blir det sängen om jag ska orka upp imorrn. Har suttit i tfn över en timme nu....som om det inte räckte på jobbet liksom :-p


Jo Sara - den svarta saken är behandlad igen för tredje ggn nudå, tuppkam denna gång + hyaluronsyra o ja tror det var samma leder igen. Två veckors vila o sen tillbaka tydligen....hon misströstar bara "liiite"

Av Carolina - 4 augusti 2008 12:41

Ja då var man tillbaka på jobbet igen. Det mesta är sig likt, saknar två stycken som slutat nu under sommaren, även en inne i stan har tydligen slutat. Lite segt att komma igång o prata med folk men kommer väl snart in i det igen. Tyvärr så började det krångla lite här innan lunch - får se om det blivit avhjälpt nu.


Var till Järvsö i fredags - var helt okej, lite småkyligt o halvdålig sikt emellanåt men annars bra. Fick nå jeppar framför oss som vi skrattade gott åt lite nu o då - jag vet att det är fult att skratta åt andra men vi kunde inte låta bli. Kommer nån bild senare - har inte möjligt att lägga in det nu.


Lördagen så skrev vi köpekontrakt så nu är det officiellt o nerskrivet på papper att v i blir bostadslösa den 1/11. Budgivning på det lilla huset på onsdag så får vi se vart det landar, har en hel del idéer på vad vi kan göra med det.


Igår var det så tråkigt väder så vi drog till sundsvall över dan. En sväng på IKEA o en sväng till Biltema blev det, handlade inge speciellt utan kikade mest. Var hem till Niklas o jon o fikade, jennie jobbade så hon fick inte träffa oss.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards