Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Carolina - 31 mars 2009 17:35

Ja nu är lilla tjejen "hemma" igen - inte här hos oss tyvärr. Emil saknar henne =) men iaf hemma från sjukhuset i lugn o ro i Färila. Har en trött pappa hemma här som jag tror kommer sova rätt hårt inatt.

Det här med att sova med sina barn på barnavd är inte helt lätt...all anspänning och ovisshet samt ens inbyggda föräldrainstinkter gör att man inte slappnar av en sekund.


Jag o Emil har mest vilat oss igenom den här dagen. Jag vaknade ju imorse vid 7 - åt frukost sen la jag mig i soffan. Emil satt o kollade på fem myror på dvd samt höll koll på moster o morfar.

Själv somnade jag av och till och det känns att kroppen varit rätt slut. Den sa upp sig själv igår genom migrän. Ont överallt MEN ! inte en sammandragning jag haft idag däremot har Bengt varit väldigt aktiv å verkligen uppskattat viloläget.


Så jag får nog kanske inse att jag inte tagit det så lugnt som jag trott ;). Tänker mig alltid att det ska vara all fysisk aktivitet som är skadlig men jag borde ju lärt mig vid det här laget att jag reagerar sämst på den tysta stressen - den där inte energin får utlopp - å det måste väl sägas att den ligger rätt nära till hands när man sitter framför en dator 8 timmar av dagen.

Att dessutom som jag ha svårt att låta vissa kommentarer bara flyga förbi och inte fästa mig vid vad som sägs då det inte rör mig eller mitt resultat i jobbet gör att man spänner sig lite extra ibland.


Så träna på att vara mer gås och tänk positivt samt ta en heldag på soffan ibland så går det nog vägen den här gången oxå =)

Av Carolina - 31 mars 2009 08:26

Migrän och värk och skit! Emil hemma oxå.


Pär och Hanna blev kvar i Hudik inatt. Allt är dock bra - inga frakturer men mjukdelsskador och blåmärken - några stygn och lite omplåstring - det blev dock sent igår efter uppvak o grejer så Hanna ville sova kvar ( man ska inte ta bort det spännande momentet i det hela heller ;) bättre ha en positiv bild av sjukhus inför framtiden). De blir utskrivna under förmiddagen och är nog tillbaka i Färila mitt på dan.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards