Alla inlägg den 28 juli 2008

Av Carolina - 28 juli 2008 20:58

Aaahhh...idag har vi haft SEMESTER ...sån där dag som andra brukar prata om - sällan man tar sig tid att göra det själv bara. KL 11 hämtade vi Emils kompis "ea" och sen åkte åkte vi upp till stranden o låg där till halv fyra tror jag. Badade o fikade o busade hela dan. Syrran kom oxå dit. Riktigt skönt i vattnet men lite väl blåsigt emellanåt. Barnen njöt för fullt som det såg ut.


Sen bjöd vi pappa o syster på middag ikväll. Grillade kyckling o gjorde en couscous sallad. Har verkligen snöat in på couscous i sommar. Gjorde en ny variant nu med pesto, spenat o feta i - blir supergott o det är så enkelt o ser så mkt roligare ut än de vanliga stripsen.


Har lite funderingar på Sundsvall imorgon men det beror på vädret. Var så skönt att inte göra nåt idag så jag skulle kunna göra det igen ;-) men har lovat att försöka ta oss upp o hälsa på under semestern o det här är ju sista veckan så dagarna börjar ta slut....Hanna ska tydligen bort på onsdag oxå o sen torsdag vill pär vara hemma o ladda.....Han fyller ju som jämt på fredag.. o jodå vännen du ska få nånting i present....:-D .. vet exakt vad jag skulle vilja köpa men vi får se om det går vägen.


Har laddat upp lite kort från senaste veckorna...ett från badet idag - de är så snygga de två...sen var det fiske förra veckan o hunden åkte båt för första gången - med bravur ska tilläggas - han försökte inte hoppa i o ta fåglar el flöten. Så var vi ju på marknad oxå o då hör det till att åka karusell......

Av Carolina - 28 juli 2008 09:24

YES! Nu är höet bärgat!!! Inget ligger kvar på backen - dock är apburen full o ska rullas hem o lastas ur - vi var tvugna attvänta med den eftersom vi fick punktering o bara hade ett däck på ena sidan. Men den är iaf täckt o klar så det är inte superduerbråttom att få in den.


Stod i ladan igår o kastade balar medan de andra åkte som skottspolar mellan sjöbo o holänna med bilar o släp. Blev några vändor, vi hade totalt fyra ekipage som drog efter vägarna. Hanna var överlycklig för hon satt o körde fyrhjuling o samlade upp balar hela dan. Emil han var mest hos mig i holänna men tog någon tur ner o kika på traktorerna.


Så nu är det klart o solen är fortfarande kvar så idag ska vi vara riktiga semesterfirare o åka till stranden o bara mysa hela dan.


Vad gör ni andra då ?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards