Alla inlägg under juni 2010

Av Carolina - 16 juni 2010 08:05

Igårkväll kände jag mig så pigg ( förutom lite steöl å så hehe ) började även känna mig riktigt sugen på att springa lite(!) kors i taket!!! men vad händer ju bara tanken på det hela gör att man vaknar snorig och hostig dagen efter... hur hade det då inte varit om jag verkligen kommit ut och sprungit ....??;)


Röjde ur carporten igår - bort med allt långt gräs som tar sig in ( kvickrot jotack) och ut med lite grejer som haft vinterförvaring där. Nu går iaf båda bilarna in utan problem igen =)

Vet inte riktigt vilket område vi ger oss på idag men det finns någar att välja på hihi...ska limma klart min stol som jag påbörjade för några månader sen nu...har lovat mig själv att inte påbörja nya projekt förrän de föregående är klara så nu gäller det att slutföra allt jag kan... har ju en förmåga att hoppa från grej till grej....


Imorgon åker vi till Sundsvall! Ska in på IKEA och kolla på kök!!! Vi planerar och planerar för tillfället.Har en hyfsad bild av hur jag vill att inredningen( skåp o bänkar ) ska se ut ... men GOLVET!!!! vad lägger man in för golv då ?

Har alltid sagt att jag vill ha klinkers i den delen men .... det ska vara lättstädat och inte se skitigt ut på fem sekunder...


Nåja nu ska jag plocka ihop lite här inne - får främmande senare idag av L och A

Av Carolina - 14 juni 2010 08:14

god morgon!


Helgen har varit blöt! regnet vräkte ner hela lördagen - innedag blev det av sig självt. På kvällen bar det av till Björn för lite tårta.


Nils har haft en jobbig helg med dessa kalas ;) sena kvällar  men han har sovit bra på nätterna ändå. Får se hur det blir att komma tillbaka i rutinerna igen nu.


P har jobbat hela helgen så det känns som världens längsta vecka. Igår var vi dock iväg och köpte en motorcykel. han sålde ju fyrhjulingen på lördagen å eftersom det skulle vara uppehåll idag och barnen har sommarlov så var det upplagt för tvåhjuligt fordon.


Hämtade hö igårfm och senare på em tog jag en runda mot slyn på baksidan.


Snoriga och hostiga har vi blivit allihop, ont i kroppen och stel i händerna.


Har även börjat grovplanera köket =)fudnerar på att ta halva nu i år och resten nästa år ....ska passa på att kika på kök när vi åker till Sundsvall på tors-fre... längtar ...bli bjudna på middag, hotellfrukost och barnfria... lugn och ro...

Av Carolina - 12 juni 2010 08:35

ja nog regnar det alltid....blir en innedag idag ....


Kanske städa lite;) då blir mina barn mkt glada på mig....å andra sidan är de ju faktiskt tre till antalet och borde kunna roa varandra lite..ska inventera skåpen litye och se om det möjligen finns ngt att baka av - om det lugnar sig några minuter ska jag ut och hämta rabarber eftersom det finns en plan på jordgubbs- och rabarberpaj....


Egentligen hade vi tänkt besöka garnnbyn för lite hopptävlingar men ja det säger sig självt att det inte är väder för att stå ute med dessa tre ;)

Av Carolina - 11 juni 2010 12:41

Väckte båda pojkarna imorse och for till Färila för att kolla in H´s examen i kyrkan. Så duktiga och fina barn. fick dock ta med den yungsta ut på kyrkbacken efter halva tiden för då hade han tröttnat på att sitta stilla därinne ;). Vi fick snart sällskap av de resterande bröderna oxå =).

Efter kyrkan bjöds vi gott fika hemma hos Helen. jordgubbstårta - blir det mer sommar än så ???


Åter på köpingen letade E och jag reda på present till nästa examensbarn (!) ngt äldre variant iofs ;) hittade jättemkt fint som jag själv skulle kunna tänka mig .... en annan gång kanske


Hemma ett tag nu och äter lite lunch, leker och donar på så vi är pigga glada och fräscha till kvällens tillställning ;);)

Av Carolina - 10 juni 2010 09:10

solig morgon! Hoppas på en fin och skön dag idag.


Tvätt i maskin, dammsugaren är rastad, barnen äter frukost. Vet inte riktigt vart jag ska fortsätta idag ;) E vill på öppna - de har terminsavslut där, skulle varit ner till mormor och hämta nå papper, kikat på presenter och sen finns det hur mkt som helst att göra här hemma =).


Ska försöka byta till sågklinga på röjsågen senare och ge mig i kast med baksidan kanske....


Skulle även ha dammtorkat och putsat fönstren lite .. väldigt nödvändigt bläää... med tanke på att vi bor efter den absolut dammigaste delen av vägen så kan ni ju tänka er hur det ser ut....Igår kväll när jag skulle sova snurrade tankar och idéer på ev om och utbyggnader runt i skallen på mig....ska nog försöka rita ner lite

...

Av Carolina - 9 juni 2010 19:58

  

QUEENIE


        


två trötta hästar och den omtalade lösdriften som nu äntligen är invigd!

Av Carolina - 8 juni 2010 08:16

vakanade vid halv tre av knivskarp smärta... blä.. sen har jag sovit oroligt med mensvärk resten av natten. Blir en sådär lagom ansträngande början på dagen känns det som.


Igår var en lugn göra inte så mkt dag för mig. Besiktade dock bilen vilket gick alldeles strålande =D så nu får jag köra ett år till. Det trodde jag inte alls!!!


Ska ner med E på dagis nu och sen får vi se vad jag orkar just då. Ev mammalunch - men sitta still blir nohg inte de lättaste. Annars har jag en hage att stängsla och halm att hämta.

Av Carolina - 5 juni 2010 16:20

då var iaf loppisen över ;). Strålande väder och köpglada människor. Mkt grejer blev sålda men det känns som att det aldrig tar slut haha plockade fram hela tiden nästan =) fast de mesta handlade ju om att plocka runt det å få det mer synligt. Fascinerande vad olika människor attraheras av olika saker.


Emil sålde saft och fick ihop några kronor han med.

Själv var jag duktig och köpte inte med mig ngt hem =D dålig kund hehe.


nu blir det till att dra på sig lite andra kläder och gå till stallet istället ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards