Alla inlägg den 21 februari 2008

Av Carolina - 21 februari 2008 13:17

Det är kallt ute fast det är plusgrader.... så tråkigt. Igår var det jättefint med solen som sken o så. Idag är det bara grått o grått o grått....

Låg idag! Ont i hela kroppen och trött!!!! Skulle kunna sova hela dan tror ja. Synd att ja tacka ja till att jobba ideellt ikväll. Men det kan iofs bli kul oxå. Syrran är ju med iaf så det lättar ju upp ngt.


Hittade ett hus till salu nu - fattar inte varför det ska vara så dyrt bara. Det här har det varit prat om tidigare men det har inte kommit ut förrän nu. Mycket jobb ska det vara på det men det ligger fint. Kanske inte världens bästa grannar men skulle nästan vilja kika lite närmare på det. Dock är det egentligen fel ställe, fast det är åt rätt håll iaf. Men det är ju som sagt för dyrt för oss. Blir så mkt pengar på en gång. Och skulle jag säga det till ngn som bor längre söderut skulle de skaka på huvet åt mig o säga att det var väl inte så farligt. Men om det kostar strax över vad vi kan få ut från det hus vi nu har så tycker ja det är dyrt.


Usch vill bara gå o dra täcket över huvet nu. Allt känns bara tungt o fel o jag känner mig som ja vet inte vad, paniken liger rätt nära till hands. Är så mkt som ja skulle vilja göra men det tar emot att ens tänka tanken på att starta. Hoppades att ja skulle få lite pengar idag o men det sket sig ju. Får vänta till påsk nu istället. Suck - blir man ju inte direkt gladare av heller.

Hämtade färgkartor igår o min kära man han bara titade på mig som att vadå ska du göra om mer??? Räcker det inte att du fått göra om ett rum nu ? Just därför skulle det vara så skönt att få flytta tlll ngt nytt så vi kan göra iordning tillsammans. Här är det ju han som gjort allt i stort sett. Ja har ju egentligen aldrig riktigt trivts i det här huset. Jag bara flyttade in för det var ju enklast så. Eller egentligen är det inget jättestort fel på huset men det ligger på fel plats ur min synvinkel liksom.


Ska väl ta o göra mig iordning i hämta lilla pojken på dagis nu snart. Han ville inte dit imorse men när vi väl var där gick det bra. Han buttade ut mig genom dörren och sprang glatt in sen. Finns lite knep att ta till. Skulle behöva åka o handla lite å innan vi kan laga mat sen.  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards