Alla inlägg under juli 2010

Av Carolina - 15 juli 2010 20:18

nu är det sjöbo kvar då men vi vt inte riktigt när det blir slaget ännu....måste kolla lite väder en stund nu.


Annars då...ja det rullar på .... vi väntar och sysselsätter oss under tiden.


Börjar få ångest inför jobbstarten igen nu....inte långt kvar nu....fick antagningsbesked igår....antagen till en utb och reserv på en annan......

Av Carolina - 15 juli 2010 09:20

Vi gör det bästa vi kan av dagarna, full sysselsättning motverkar mycket. Igår blev det traktormuseum och lincafé med goda grannar/vänner, kvällsbad å lite spel.

Höpressen är lagad igen så nu kommer vi inte heller undan där ;) men som sagt vi håller oss sysselsatta.



Av Carolina - 13 juli 2010 18:19

..............det går upp och det går ner.........livet går fram och tillbaka..........ibland blir man påmind om hur liten man är


Stannar man upp å tänker efter förstår jag nog varför jag aldrig sitter stilla under så lång tid.

Av Carolina - 8 juli 2010 17:28

igår började vi oxå slå.. nu håller vi tummarna attd et blir uppehåll ett tag till. Har ju haft bra torkväder några dagar nu så hoppas hoppas hoppas.

P gick på semester dagen till ära ;)


Har annars haft två ganska lugna dagar om jag får säga det själv =) tömt lite skräp och hjälpt mamma lite. Har hunnit med att sitta ner flera ggr och dessutom sola lite !


Funderar på vad vi ska hitta på för ngt semesterbetonat här framöver, har en plan att besöka platser i vår närhet - alltså Hälsingland ungefär - som barnen kan tycka är lite roliga och som även vi vuxna kan uppskatta.

En tur till avholmsberget är redan bokad vid bra väder, kanhända blir det ett bad i Förnebo samtidigt.



Av Carolina - 6 juli 2010 15:38

Så.... nu har ordningen återställts det krävdes dock både ny dator och nytt modem efter åsksmällen i onsdags.Har hunnit med den hel del under tiden och ska försöka få in lite bilder på det hela under kvällen. Lovar dock inget men men.

Köket har fått ett vitare tak ( en strykning så långt) väggen är i stort sett riven - står två reglar kvar som ska åtgärdas på lämpligt sätt ( läs sågas ner ). Har nu varit och inhandlat stor låda med lock som ska få tjänstgöra som skafferi....så ska väl ta och plocka ner i den så vi kan riva lite skåp sen när P kommer.


Det nya köket levererades idag med lastbil men det tar nog ett bra tag innan allt är klart och på plats om jag säger så... kommer ju en höskörd nu oxå när som helst.

Av Carolina - 2 juli 2010 20:07

Kör på semester nu ;). Åskan tog ju datorn i förrgår så nu är resterna av den bortplockade från sin plats o köket. Blir en laptop senare.


Har istället haft tid att riva panelen i köket samt göra klart med staket på trallen. Blev skitabra ;);).


Helg nu - vet inte riktigt hur agendan komemr att se ut - det sägs att det ska bli värme så eventuellt lite turistande vid sjön eller så kanske ngn auktion.


Skulle ha börjat röra igång min pålle lite oxå har jag tänkt - smyga igång under värmen så kanske hon inte orkar hitta på så mkt bus hehe.


Ha de så bra tills nästa gång

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards